Un altre camp és possible

Post Image

Un altre camp és possible – MARXA ESTÈTICA COOPERATIVA
PSJM & Cooperativa d’Artà

Comissaris: Fernando Gómez de la Cuesta i Montserrat Torras

PSJM és un equip de creació, teoría i gestió format per Cynthia Viera i Pablo San José.

La seva feina transita per territoris com el màrqueting crític i l’estètica horitzontal, amb projectes que impliquen performances, vídeos, instal·lacions, publicacions i processos participatius amb comunitats, així com el desenvolupament d’una línia de feina més pictòrica, que anomenen “geometria social” en la qual les composicions minimalistes responen a dades estadístiques o escrutinis.

“Un altre camp és possible” consisteix en una marxa agrícola per diferents carrers d’Artà, en la que les i els pagesos d’Artà portaran una sèrie de “pancartes estètiques”, creades de forma participativa, fins a arribar a la plaça del poble. Allà, formant un cercle, les persones participants, recitaran una arenga poètica.

L’equip PSJM, inclòs entre els 100 artistes més representatius de l’art polític internacional a «Art & Agenda: Political Art and Activism» (Gestalten, Berlin, 2011), junt amb la Cooperativa de Pagesos d’Artà, han creat, pel Festival CoolDays d’Artà, “Un altre camp és possible”,  una marxa agrícola pels carrers d’Artà que pretén expressar una mirada diferent del fet rural, una visió cosmopolita des de l’amor per la terra i la Terra.

<-
Segon Encontre
->
Julieta + Negre